Artister

Hellbillies

Hellbillies er en rockegruppe fra Ål i Hallingdal som ble startet i 1990. Gruppen har gitt ut ti studioalbum og fire konsert- og ett samlealbum og de fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007. Vi gleder oss til de skal rocke mart’n, lørdag 17. august!

Staysman & Lazz + Katastrofe

Duoen ble først kjent gjennom Sommerstjerner, en sangkonkurranse arrangert av ukebladet Se & Hør sommeren 2010. Her vant de med sin selvskrevne låt «Uten sko». I mars 2015 deltok de i Melodi Grand Prix på NRK med «En godt stekt pizza». Duoen er kjent for sine festelåter. Når de kommer til mart'n har de også med seg kameraten sin – Katastrofe. Her blir det liv – fredag i teltet! 

Sigvart Dagsland

Han er både sanger, pianist, komponist, tekstforfatter og arrangør. Han skriver og fremfører musikk i en melodiøs popstil og har utgitt 20 soloalbum. Han turnerer jevnlig over hele landet, ofte med stort band og tidvis i intimformat.


Sigvart Dagsland åpner årets AurskogMart’n med konsert i Aurskog kirke, torsdag 16. august. 

Benny Borg

Svenskfødte Benny Borg kom til Norge i 1968 – og har helt siden 70-tallet vært en folkekjær artist, involvert i mange prosjekter. Både med andre og solo. Han har spilt med Dizzie Tunes, fremført låter av både Elvis og Johnny Cash – samt egne låter. Vi gleder oss til å høre Benny Borg, lørdag 18. august kl 16.


Fest!

Når FEST går på scenen er det bare å glede seg til en herlig kveld med kjente rockeslagere, høy ølføring og topp stemning!  Bandet spiller kjente rockelåter folk har hørt før av blant andre DumDum Boys, CC Cowboys, Åge Aleksandersen, Jokke & Valentinerne, AC/DC og mange fler.


FEST spiller både før og etter Hellbillies på lørdag kveld.

Cash Commitment

Dette fantastiske Johnny Cash coverbandet gir deg en sjarmerende akustisk Cash-opplevelse med klassikere som Walk the Line, Big River og Folsom Prison Blues, sammen med de uforglemmelige duettene med Johnny & June. 


The Ring of fire is still burning! 

Lancie G

Lancie G er etter hvert blitt en godt etablert DJ. Han spiller godmusikk ut i de sene nattetimer etter at Staysman & Lazz + Katastrofe er ferdig, fredag kveld i teltet. 

Viola Vintage & The Backstreet Cats

Viola Vintage er et rockabilly-band fra Aurskog-Høland, inspirert av blant andre Teencats, Wanda Jackson, Johnny Cash og Queen. Bandet består av Marita Viola, Christopher Johansen, Leif Erik Fjeld og Mads E. Mikkelsen. De varmer opp teltet før Staysman & Lazz + Katastrofe – og vi gleder oss til å høre de!

Åkerland

Åkerland er en visetrio som skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Trioen har et sart, enkelt og nøkternt lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Tekstene rører deg, de er ærlige og handler om livets underfundigheter, og sammen med nydelige melodier vokser låtene for hver gjennomlytting. Åkerland er en unik lytteropplevelse. Åkerland avslutter AurskogMart'n 2019 – med gratiskonsert i teltet.

Betty Roots

Betty Roots er en singer/songwriter med tilholdssted i Aurskog. Under årets AurskogMart'n blir hun å høre på søndag kl 14. Vi ser frem til å fylle teltet med Bettys vakre stemme og fine låter.   

Rikart Pettersen

Rikart er trubadur. Han er fra Aurskog og har blant annet deltatt i korslaget for Team Aurskog. Rikart spiller kjente og kjære viser for alle aldre. Under årets mart'n holder han konsert for beboerne ved Aurskog sykehjem – lørdag kl 15. Det gleder vi oss veldig til!

Sanna Bernhus

Sanna er en ung, fremadstormende artist fra Aurskog. Hun har egne låter ute på Spotify, men når hun opptrer synger hun også låter fra blant andre Lady Gaga. Vi gleder oss til å høre henne på søndag kl 13 under årets AurskogMart'n.

Våke

Våke består av Vårin Alme, Andreas Hvidsten og Rannveig Amundsen. Våke er en akustisk trio med base i Oslo. De spiller folk pop / country og er for tiden ute med en ny EP. Vi gleder oss til å høre de, lørdag kl 14.

Det Magiske Sirkus / Mikkel & Reverockerne

DET MAGISKE SIRKUS er Norges minste sirkus. Med tilsammen over 50 års erfaring innen barn og familieunderholdning. Her er det erfarne sirkusmedarbeidere, tryllekunstnere, flammeartister, klovner i alle former, sjonglører, ansiktsmalere, musikere og mye mer. Her kan barna besøke vår sirkusskole der de kan prøve seg på “linedans”, tallerkenspinning m.m. Det blir også en forestilling som heter Mikkel og Reverockerne. Dette blir moro!

Årets artister

 • Hellbillies
 • Staysman & Lazz
 • Katastrofe
 • Sigvart Dagsland
 • Benny Borg
 • Fest!
 • Viola Vintage
  & The Backstreet Cats
 • Lancie G
 • Cash Commitment
 • Åkerland
 • Våke
 • Betty Roots
 • Rikart Pettersen

Barn og unge

 • Stort tivoli & familieshow 
 • Det magiske sirkus
 • Mikkel & Reverockerne
 • Barnas mart'n 

Denne nettsiden bruker cookies. Håper du syns det er greit.

Aksepter