Artister

Postgirobygget

Postgirobygget debuterte i 1996 med plata Melis. Bandet har en rekke udødelige klassikere med seg i kofferten når de ankommer Aurskog i august. Vi gleder oss til de skal rocke mart’n, lørdag 13. august!

Staysman

Det er en glede for oss å kunne ønske Staysman velkommen tilbake til fredagsfest i teltet. Han har på ingen måte vært i dvale siden han gjestet oss i 2019. Fredag 12. august blir det sykt stor fest i teltet! 

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes

AurskogMart’n 2022 ønsker velkommen til konsert i Aurskog kirke med Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes. To veletablerte norske artister og en konsert du ikke bør gå glipp av.

Ringnes-Ronny

De senere årene har det stadig dukket opp hits og godlåter fra denne mytiske figuren. Fredag 12. august blir Ringnes-Ronny med på festen. Dette kan ikke bli annet enn moro!

Splitter Pine

Splitter Pine er et hyllestband til norsk pop og rock, og spiller utelukkende låter fra norske band og artister, samt egne utgitte låter. Bandet består av fem dyktige musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje. Repertoaret er håndplukket fra det store arkivet av norske «schlægers». Lørdag 13. august blir de med og lager fest i teltet. Vi gleder oss!

Lancie Green

Lancie G er etter hvert blitt en godt etablert DJ. Han spiller godmusikk ut i de sene nattetimer etter at Staysman er ferdig, fredag kveld i teltet. 

Rikart Pettersen

Rikart er trubadur. Han er fra Aurskog og har blant annet deltatt i korslaget for Team Aurskog. Rikart spiller kjente og kjære viser for alle aldre. Under årets mart'n holder han konsert for beboerne ved Aurskog sykehjem – lørdag kl 15. Det gleder vi oss veldig til!

Det Magiske Sirkus / Mikkel & Reverockerne

DET MAGISKE SIRKUS er Norges minste sirkus. Med tilsammen over 50 års erfaring innen barn og familieunderholdning. Her er det erfarne sirkusmedarbeidere, tryllekunstnere, flammeartister, klovner i alle former, sjonglører, ansiktsmalere, musikere og mye mer. Her kan barna besøke vår sirkusskole der de kan prøve seg på “linedans”, tallerkenspinning m.m. Det blir også en forestilling som heter Mikkel og Reverockerne. Dette blir moro!