Artister

Hellbillies

Hellbillies er en rockegruppe fra Ål i Hallingdal som ble startet i 1990. Gruppen har gitt ut ti studioalbum og fire konsert- og ett samlealbum og de fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007.


Vi gleder oss til de skal rocke mart’n, lørdag 17. august!

Staysman & Lazz

Duoen ble først kjent gjennom Sommerstjerner, en sangkonkurranse arrangert av ukebladet Se & Hør sommeren 2010. Her vant de med sin selvskrevne låt «Uten sko». I mars 2015 deltok de i Melodi Grand Prix på NRK med «En godt stekt pizza». Duoen er kjent for sine festelåter, fra «Du er deilig, du er spretten» til «En godt stekt pizza».


Her blir det liv – fredag i teltet! 

Sigvart Dagsland

Han er både sanger, pianist, komponist, tekstforfatter og arrangør. Han skriver og fremfører musikk i en melodiøs popstil og har utgitt 20 soloalbum. Han turnerer jevnlig over hele landet, ofte med stort band og tidvis i intimformat.


Sigvart Dagsland åpner årets AurskogMart’n med konsert i Aurskog kirke, torsdag 16. august. 

Fest!

Når FEST går på scenen er det bare å glede seg til en herlig kveld med kjente rockeslagere, høy ølføring og topp stemning!  Bandet spiller kjente rockelåter folk har hørt før av blant andre DumDum Boys, CC Cowboys, Åge Aleksandersen, Jokke & Valentinerne, AC/DC og mange fler.


FEST spiller både før og etter Hellbillies på lørdag kveld.

Cash Commitment

Dette fantastiske Johnny Cash coverbandet gir deg en sjarmerende akustisk Cash-opplevelse med klassikere som Walk the Line, Big River og Folsom Prison Blues, sammen med de uforglemmelige duettene med Johnny & June. 


The Ring of fire is still burning! 

Årets artister

  • Hellbillies
  • Staysman & Lazz
  • Sigvart Dagsland
  • Fest!
  • Cash Commitment