Artister_2018

Trang Fødsel

Trang fødsel er ble dannet i Bergen i 1992. Bandet fremfører norskspråklig popmusikk og har gjennom stor konsertaktivitet og hyppig radiospilling vunnet et stort publikum. I vinter er Hans Petter Aaserud å se i «Hver gang vi møtes» på TV2. På AurskogMart’n 2018 blir det en fantastisk konsert fredag kveld. (Foto: Øyvind Svele)

Vestlandsfanden

Vestlandsfanden har vært nominert til Spellemann­prisen, gitt ut 16 plater, hatt en rekke radio- og fjernsynsopptredener og mange topplasseringer på Norsktoppen. Vestlandsfanden ses på som et meget hardtarbeidende folk-rock-band og har vært på en «evigvarende» turné siden starten. Melodiene «Plukka plommer i Hardanger» og «For livets glade gutter går solen aldri ned» er de mest kjente sangene. På AurskogMart’n 2018 spiller de fredag kveld i ølteltet. (Foto: Marthe Amanda Vannebo)

URSWOOD 2018

Aurskogs svar på «Woodstock» ble en stor suksess i 2017. Det ble en heidundrende fest med bare lokale artister på scenen. Vi gjentar suksessen i år. Urswood 2018 – lørdag kveld i ølteltet! – AurskogMart'n skal være et arrangement for hele bygda og kommunen. Vi byr som vanlig på variert underholdning, både på dagtid og kveldstid, forsikrer general Knut-Roger Grøtli. – I nærmiljøet rundt AurskogMart’n gror det godt med både musikere og sangere. Det blir moro for oss å vise frem hva bygda har å tilby, sier han.

Grenseland

Grenseland har vært spilt hyppig på radio. De lager ny, norsk musikk i grenseland mellom pop, rock, folk og viser - med melodier som umiddelbart fenger. Grenseland blir ofte ­assosiert med Henning Kvitnes, CC Cowboys og Ulf Lundell. Utover det står Grenseland fjellstøtt på sin egen, særpregede musikalske plattform. På AurskogMart’n 2018 holder de gratiskonsert på lørdag.

Christian Ingebrigtsen / Light Without Shadow

Christian Ingebrigtsen er vokalist, komponist og multi-instrumentalist mest kjent fra popgruppen A1. Han har skrevet musikk for både seg selv og andre, produsert plater og levert bidrag til Melodi Grand Prix. Light Without Shadow har som mål å skape en musikalsk opplevelse, som tar publikum med på en reise gjennom livets indre berg- og dalbaner. Torsdag 9. august blir det konsert i Aurskog kirke.

Asle Beck

Asle Viggo Beck lager visepop. Han ga ut sin debutskive «Tanker fra i går» i 2008 og kom med sitt tredje album i 2017. Asle Beck har blitt en meget populær og etterspurt artist, med popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på. Han avslutter AurskogMart’n 2018 med gratiskonsert på søndag.

Åkerland

Åkerland er en visetrio som skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Trioen har et sart, enkelt og nøkternt lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Tekstene rører deg, de er ærlige og handler om livets underfundigheter, og sammen med nydelige melodier vokser låtene for hver gjennomlytting. Åkerland er en unik lytteropplevelse – opplev den på lørdag, gratis under årets AurskogMart'n.

Årets artister

  • Trang Fødsel
  • Vestlandsfanden
  • Urswood 2018
  • Christian Ingebrigtsen
  • Light Without Shadow
  • Grenseland
  • Asle Beck
  • Åkerland
  • Cash Commitment