Artister 2015

 

 

Bredt spekter

 

Som de foregående år favner vi alle fra de yngste til de eldste! Mart'n skal være en fest for hele bygda.

Under kan du lese litt mer om årets artister.

 

 

 

 

STAUT

Staut slapp for alvor inn i varmen hos ­norske musikkelskere i 2011 med sitt ­andre album «Eigarlaus», og ikke minst med den første singelen fra albumet, «Slepp me inn». Staut kan beviselig være både hardtslående og følsomme. Vi gleder oss over å ha de tilbake i år!

 

TEDDYBEARS

The Teddybears trekker stadig fullt hus der de spiller, og er med årene blitt et kultband som stadig trekker til seg nye fans. Deres gamle vinylutgivelser er også for lengst blitt svært ettertraktede samleobjekt.

 

 

 

JØRN HOEL

Han har et like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latin­amerikanske musikken, til tross for at han ikke er latin­amerikaner selv, men... fra Nordens Paris. Vi syntes Jørn fortjente å komme ­igjen i år ettersom syndefloden og Tor med hammeren tok fullstendig over i fjor å alle måtte rømme inn.

 

 

BLODSBRØDRE

Hold av dagen. Lesk opp stemmebåndene. Gjør dere klare. Skru krana på fullt!

 

ERIK LUKASHAUGEN

Det er stødig musikalsk, inspirert av vise- og folketradisjonen. Her er både intens råskap, lavmælt energi og sarte sanger som alle har det til felles at de bygger opp under og tydeliggjør de flotte tekstene. Albumet «Av en sliters memoarer» må være en av de beste utgivelsene av Børli-sanger noensinne.

 

 

 

MAJ BRITT ANDERSEN

Etter fjorårets suksess med Maj Britts Prøysen-samling utgivelse, en rekke tv-opp­tredener og fore­stillinger landet rundt for å feire 100 års-jubileet til Alf Prøysen, er det i år Maj Britts tur til å feire sitt eget jubileum. Det er 40 år siden hun ga ut sin

første soloplate «Et lite under». I 2015 gir Maj Britt ut en jubileumstrilogi-CD. Til denne har hun plukket ut 60 favorittlåter fra alle sine 20 utgivelser. Vi gleder oss til Maj Britt kommer til Aurskog Mart`n og feirer sitt 40 års-jubilum.

 

SCANDINAVIAN TIVOLI

Som seg hør og bør på en Mart'n vil det være et tivoli tilgjengelig.

 

BYGDETRUPPEN TEATER

Et teater med særklasse.

.

Årets artister

  • Trang Fødsel
  • Vestlandsfanden
  • Urswood 2018
  • Christian Ingebrigtsen
  • Light Without Shadow
  • Grenseland
  • Asle Beck
  • Åkerland
  • Cash Commitment