Artister 2017

D.D.E.

DDE er stolt av å spille der folk lever sine liv. Bandet har gjennom karrieren hatt base i Namsos, og har besøkt de største byene såvel som de minste stedene. Blant de som frekventerer bandets konserter er hele kongeriket og alle samfunnslag representert. Forståsegpåere mener det har noe å gjøre med en kollektiv selvtillit og 100% levering. Hver gang.

USLIPT

På fredag kveld varmer det lokale bandet Uslipt opp teltet for D.D.E. De har et repertoar med høy gjenkjennelsesfaktor, musikalske krumspring, presisjon og innlevelse!! Bandet består av Elin Tveit, Kristin Lotterud, Pål-Magnus Lilleberg, Totto Johansen, Hans Ulviken og PK Nielsen – og det garanteres god stemning.

URSWOOD 2017

Lokale musikere og vokalister går sammen om å lage et forrykende show, lørdag kveld på AurskogMart’n. Her blir det garantert feststemning og allsang! – AurskogMart'n skal være et arrangement for hele bygda og kommunen. Vi byr som vanlig på variert underholdning, både på dagtid og kveldstid, forsikrer general Knut-Roger Grøtli. – I nærmiljøet rundt AurskogMart’n gror det godt med både musikere og sangere. Det blir moro for oss å vise frem hva bygda har å tilby, sier han.

OLAV STEDJE

Vokalist, gitarist og tekstforfatter. Med sin behagelige stemme og ufravikelige holdning til å synge tekster på nynorsk, har Olav Stedje markert seg som en meget stilsikker popsanger. Han er for mange selve definisjonen på norsk softrock, popularisert i USA av blant andre James Taylor og Bread. Stedje kan også skryte av å ha en av popbransjens flotteste barter, og nok selvironi til å synge om det.!

LIGHT WITHOUT SHADOW

«Musikk for sjelen». Light Without Shadow har som mål å skape en musikalsk opplevelse, som tar publikum med på en

reise gjennom livets indre berg- og dalbaner. Den selvkomponerte musikken er melodiøs og uttrykksfull, med sterke kommersielle melodilinjer. Tekstene har ett personlig preg, og er dype, filosofiske, konkrete og medmenneskelige. De avslutter AurskogMart`n 2017

KAPTEIN SMIJERN

Historien om Kapten Smijern fortsetter med ny forestilling. På AurskogMart'n 2017 kan du overvære urpremieren!

ERLEND BRATLAND

Han avsluttet Mart`n 2016 med en fantastisk opptreden. Torsdag 17. august åpner han AurskogMart’n 2017 med konsert i Aurskog Kirke.

HEIDI MUSUM

«Et stort behov for å føle seg fri» ... Det var det som drev 19 år gamle Heidi Musum til å forlate den lille gården i Fetsund og flytte til Stockholm for å forsørge seg som gatemusikant. Lørdag 13. august kan du oppleve henne på AurskogMart’n.

Årets artister

  • Trang Fødsel
  • Vestlandsfanden
  • Urswood 2018
  • Christian Ingebrigtsen
  • Light Without Shadow
  • Grenseland
  • Asle Beck
  • Åkerland
  • Cash Commitment