Artister 2016

 

 

Jubileumsfest 2016!

 

AurskogMart'n er 25 år - og det må feires.

Under kan du lese litt mer om artistene som skal hjelpe oss med feiringen.

MADCON

Med seks album og en mengde hits bak seg, er Madcon en av Norges største musikkattraksjoner. Vi gleder oss veldig til å få oppleve Tshawe og Yosef live på AurskogMart'n!

SIE GUBBA

Countryrockbandet Sie Gubba fra Ålen i Gauldalen leverer god stemning og trøkk, alltid. 10 album etter debuten står de på scenen i Aurskog under AurskogMart'n 2016. Dette blir bra!

THE MAIN LEVEL

Dette boybandet fra Bergen ble først kjente for å legge ut coverlåter av Justin Bieber, Demi Lovato, Maroon 5 med flere på YouTube. Senere har de gitt ut et eget album, samt vært på turné med Isac Eilot. Få en smakebit på hva de har å by på her.

 

STEINAR ALBRIGTSEN

Den folkekjære spellemannsprisvinneren følger i fotsporene til Jørn Hoel og Finn Kalvik, med gratiskonsert på AurskogMart'n lørdag 13. august kl 16:00.

FOR THE HEART BAND

For The Heart Band har fremført sitt Elvis-show for fulle hus rundt omkring på østlandet. I 2016 åpner de AurskogMart'n med konsert i Aurskog kirke. Vi gleder oss!.

 

ERLEND BRATLAND

Søndag 14. august avslutter den fremragende sangeren Erlend Bratland Aurskogmart'n i jubileumsåret. Bratland ble først kjent i Norge da han vant TV-konkurransen Norske Talenter i 2008.

 

ROBIN & BUGGE / MORGAN SULELE

Bjørnvold mener selv det blir en god blanding, når låter laget i ei gammal snekkerbu i skogkanten hjemme i Sørum, møter et studio og lokale musikere i Nashville. Musikken bærer åpenbart preg av en forkjærlighet for americana og country, men artisten føler seg utvilsomt også hjemme i den norske visetradisjonen.

WILDNITE

Gutta i det steintøffe hårmetallbandet Wildnite er unge i alder, men har allikevel blitt et erfarent og omtalt live-band med gode prestasjoner i både UKM hvor de skal representere Akershus på UKM Festivalen i Trondheim og som vinnere av Emergenzafinalenpå Rockefeller i Oslo. Bandet spiller forrykende rock’nroll med den største selvfølgelighet og har en attitudepå scenen de fleste norske rockeband kan misunne de. Bandet har også nettopp sluppet sin første singel IntoYour Eyes.Vi gleder oss!

UTSKOT

Musikken befinner seg innenfor det store rockelandskapet, men kanskje helst på en øy for seg selv et stykke fra fastlandet! Utskot består for tiden av Anders Høglund, Thomas M. Aadland, Anders Engås og Thomas W. Ådland. Musikken befinner seg innenfor det store rockelandskapet, men kanskje helst på en øy for seg selv et stykke fra fastlandet. Vokalist T.W.Å synger på vestlandsdialekt, Anders E. spiller f-tuba, Anders H spiller gitar og T.M.AA spiller trommer. Lyt og døm!

VENNEBYEN

Vennebyen er kjente og kjære for de fleste barn. Apa, Elfie, Ted og Jumpi gjester i år AurskogMart'n. Dette blir moro!!

BOBBY AND THE CREW

Bobby and the crew (forkortes BATC) er en gruppe som har Bobby som leder, sang og låt skriver. BATC spiller en blanding av pop og rock.

ANDERS BJØRNVOLD

Bjørnvold mener selv det blir en god blanding, når låter laget i ei gammal snekkerbu i skogkanten hjemme i Sørum, møter et studio og lokale musikere i Nashville. Musikken bærer åpenbart preg av en forkjærlighet for americana og country, men artisten føler seg utvilsomt også hjemme i den norske visetradisjonen.

KAPTEIN SMIJERN

Historien om Kapten Smijern fortsetter med ny forestilling. På AurskogMart'n 2016 kan du overvære urpremieren!

Årets artister

  • Trang Fødsel
  • Vestlandsfanden
  • Urswood 2018
  • Christian Ingebrigtsen
  • Light Without Shadow
  • Grenseland
  • Asle Beck
  • Åkerland
  • Cash Commitment